Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sosiaalinen palkka – seminaari — mystiikasta käytäntöön

17.11.2018 @ 12:00 - 18:00

Seminaari sosiaalisen palkan kouluttamisesta harrastuskoirille. Seminaari koostuu noin 2 tunnin luennosta ja koirakoiden harjoitusten seuraamisesta. Koirakkopaikkoja 6, kuunteluoppilaita maksimissaan 20 henkilöä. 17.11.2018 12.00 – 18.00. KOIRAKKOPAIKAT TÄYNNÄ.

 Monissa harrastuslajeissa koiran tulisi pystyä toimimaan motivoituneesti kilpailutilanteessa ilman ruoka- tai lelupalkkioita. Ainoastaan sosiaalinen palkitseminen, eli koiran kehuminen on sallittua. Jos koira ei motivoidu sosiaalisesta palkitsemisesta lainkaan, ollaan usein pattitilanteessa. Koiralle on kuitenkin täysin mahdollista kouluttaa erilaisia sille mitättömiä asioita ruuan veroisiksi palkkioiksi. On mahdollista kouluttaa koira pitämään kehua ja namia samanarvoisina asioina, ja palkita näin koira onnistuneesti ainoastaan sosiaalisella palkalla.

Sosiaalisen palkkion kouluttaminen ei tapahdu siten, että koiraa ryhdytään ainoastaan kehumaan joistakin sen tekemisistä, ja hiljalleen kehumista lisätään, ja muiden palkkioiden määrää vähennetään.  Jotta koira oppisi pitämään sosiaalista palkkiota esimerkiksi ruuan veroisena, se täytyy sille systemaattisesti kouluttaa tarkoitusta varten laaditun prosessin läpi.

Tämä seminaaripäivä perustuu Karen Pryor akatemian johtajan Ken Ramirezin Smart Reinforcement -tekniikkaan. Seminaarin kouluttaja on Koirakoulu Verkossa yrityksen perustaja Mirja Leinikka, joka on opiskellut tekniikkaa Ramirezin ohjauksessa vuoden kestoisessa koulutuksessa.

Seminaarin osallistujien on hyvä hallita perusteet positiivisen vahvistamisen tekniikoilla tapahtuvasta koulutuksesta (naksutinkoulutus).

Koirakkopaikoille otetaan kuusi koirakkoa, joista osa saa ennen seminaaria ennakkotehtävän, jota koirakon tulisi sitoutua harjoittelemaan säännöllisesti ennen koulutusta. Ilmoittautuessasi kerro halustasi osallistua ennakkotehtävään, sekä hieman harrastustaustastasi. Koirakot demonstroivat  sosiaalisen palkan opettamisen eri vaiheita seminaarissa. Kuunteluoppilaat puolestaan osallistuvat aktiivisesti havainnointiin erilaisten tehtävien muodossa.

 

MIRJA LEINIKAN ESITTELYTEKSTI

Mirja Leinikka on eläinten käyttäytymistä laajalti niin Suomessa kuin ulkomaillakin opiskellut koiraharrastaja ja kouluttaja, sekä Koirakoulu Verkossa yrityksen perustaja. Hän on pohjakoulutukseltaan FM, filosofian maisteri, ja on työskennellyt pitkään yritysmaailmassa mm. ihmisten valmentamiseen liittyvissä tehtävissä.  Mirja harrastaa koiriensa kanssa eri lajeja ja kilpailee niissä säännöllisesti. Hän pyrkii opetuksessaan hyödyntämään viimeisimpiä tekniikoita ja tietoa, jota eläinten kouluttamisen alalta on saatavissa. Mirjan koulutuksissa opetetaan ensisijaisesti ihmisiä positiivisella otteella ja panostetaan ohjaajien oppimiseen. Lisätiedot osoitteesta: koirakouluverkossa.fi

HUOM! KOIRAKKOPAIKAT TÄYNNÄ

 

Aika: Lauantaina 17.11.2018 klo 12.00 – 18.00

Paikka: Top Dog Gym – koirakoulu, Nummela, Vihti

Hinta: Kuunteluoppilas 35€

 

Tiedot

Päivämäärä:
17.11.2018
Aika:
12:00 - 18:00

Tapahtumapaikka

Erilainen koirakoulu
Vihdintie 2
Nummela, 03100 Suomi
Kotisivu:
http://erkku.fi

Järjestäjä

erkku.fi
Kotisivu:
http://erkku.fi