Valmennukset

Pentujen Nose-valmennus

Pennusta hajutestiin!

Pentukoiraa on suositeltavaa kouluttaa jo pikkupennusta lähtien. Pennut oppivat kuin sienet ja tämä tärkeä aika on hyvä käyttää hyödyksi. Nose Work –taidot ovat hyvä perusta kaikenlaiselle hajutyöskentelylle koiran uralla. Uuden etsittävän hajun opettaminen on myöhemmin koiralle helppoa. Alaikäraja 12 vkoa.

Lue lisää

Nose Work Valmennuskurssi

Haluatko kehittyä Nose Work –lajissa ja osallistua kokeisiin? Oletko jo kokenut kokeissa kävijä, mutta tähtäät seuraaviin luokkiin? Haluatko kouluttajan pitävän kirjaa edistymisestänne ja varmistavan jokaisen koirakon edistymisen henkilökohtaisilla ohjeilla? Haluatko koulutusta yhdeltä lajin kokeneimmista kouluttajista?

Erkun Nose Work valmennuskurssi koostuu moduleista. Voit osallistua kaikkiin tai yksittäisiin moduleihin arkisin aina tiettynä päivänä . Modulit on rakennettu tähdäten kokeissa onnistumiseen, siihen tarvittavien taitojen rakentamiseen sekä lajista nauttimiseen. Moduleissa keskitytään niin koiran taitojen kasvattamiseen kuin ohjaajankin taitoihin aina mentaalivalmennuksesta lähtien. Kurssit ovat aina pienryhmiä ja aikaa on runsaasti, joten jokainen koirakko saa kouluttajan täyden huomion sekä yksilölliset harjoitukset.

Sopiva moduli löytyy kouluttajan kanssa keskustellen, jossa käydään läpi sinun ja koirasi taidot. Arvio käydään sähköpostilla tai henkilökohtaiselle arviokäynnillä. Kysy lisää sähköpostilla erkku at erkku.fi

Valmennuskurssin kurssit ovat torstaisin

Torstaisin klo 18.00-21.00.

5 kertaa 2 kk aikana, vapaa koulutusvuoro 1-2 kertaa riippuen kuukaudesta vain kurssilaisille.
Koulutusaikojen räätälöinti myös mahdollista yksilöllisesti.

 

Moduli 1: Perustaidot (alkeiskurssit käyneelle)
Moduli 2: Ilmaisu eri osioissa
Moduli 3: Koejännittämisen käsittely, esiintymisiä, torstaisin
Moduli 5: Valmennus hajutestiin, torstaisin
Moduli 6: Valmistaudutaan 2-luokkaan, leiri 7.-9.6.19

 

 

Nose Work valmennusleirit

Valmennusleirillä saat yksilöllistä opetusta, paljon harjoitusta ja teoriaa harjoitusten lomassa. Leirit järjestetään eri paikkakunnilla. Leirin ohjelmaan kuuluu treenin lisäksi paljon hauskanpitoa ja uusia kavereita, iloisista koirista puhumattakaan!

Kouluttaja Erkku Jussinheimo, Erilainen koirakoulu avustajineen

Valmistaudutaan 2-luokkaan, leiri 7.-9.6.19, Vihti