Onnellisen koiran kesäpassi

Kesä-aikaan 24.6. – 2.8. on voimassa koirakoulun kesäpassi! Passiin sisältyy neljä käyntiä koirakoululla, tiistaista torstaihin. Kesäpassi-lukujärjestyksessä näet mitä tapahtuu viikoittain ja voit sieltä valita mihin haluat koirasi kanssa tulla.

Nyt kun sinulla toivottavasti on aikaa viettää koiran kanssa laatuaikaa, voit tutustua uusiin lajeihin tai panostaa vaikka arkitaitoihin! Mikäli talossa on pentu, on pennuille paljon ohjelmaa! Erityisesti harrastekoiran taitoihin voi uppoutua Harrastepennun eskarissa. Pentuleikkikoulujakin on useasti viikossa sekä vanha tuttu Haukkujen hupi- kerho, joka siirtyy perjantaista torstaille.

Lapsille on lapsi ja koira- tunnit keskiiviikkoisin ja torstaisin klo 16.00 – 17.00. Näillä tunneilla panostetaan lapsen ja koiran hyvään vuorovaikutukseen ja perustaitojen oppimiseen yhdessä. Lapsi oppii palkitsemisen tärkeän taidon ja välttämään asioita, joissa koirakaverin kanssa voisi mennä sukset ristiin. Alle 13 vuotiailla toivotaan olevan vanhempi mukana.

Noseworkiin voi tutustua laatikkoetsinnän, sisäetsinnän ja ulkoetsinnän kerroilla, vain ajoneuvoetsintään toivotaan tulevan jo lajia harrastaneet. Kaikille noseworkin kerroille voi tietenkin tulla jo alkeita vähän tehneet ja kisaavatkin, harjoitukset räätälöidään aina ryhmän ja yksilön mukaan.

Dobo on hyödyllinen liikuntamuoto sekä ohjaajalle että koiralle! Siinä tehdään lihaskuntoa nostavia liikkeitä dobo-pallolla yksilöllisillä ohjeilla, joten dobo-tunnit tiistaisin sopivat myös lajia kokeileville.

Ensiapu 1 ja 2-luennot pyörivät myös kesällä. Näillä luennoilla opit miten antaa koiralle ensiapua mutta myös hoitamaan pikku haaverit sekä saat varmistuksen, milloin pitää mennä eläinlääkäriin.

Kesäpassin voi ostaa toukokuusta alkaen koirakoululta. Neljän kerran passi on toukokuussa ostettuna 68,- ja kesäkuusta alkaen 76,-. Normaalihintoihin verrattuna säästät 20,- neljän kerran kurssista!

HUOM! Ilmoittaudu ja varaa paikkasi viimeistään 48 tuntia ennen käyntiä osoitteessa kesapassi at erkku.fi tai puhelimitse 040-125 1663.

Lataa kesäpassin esite ja lukujärjestys TÄSTÄ

Osta kesäpassi TÄSTÄ