Muut kurssit

Löydä lajisi

Haluatko kokeilla mikä olisi kiva harrastus sinulle ja koirallesi?

Löydä lajisi Nose Work ja Dobo

Tällä kurssilla saat käsityksen kahdesta vähemmän tunnetusta lajista, Dobosta ja Nose Workista. Kurssilla tutustutaan kumpaankin lajiin helppojen harjoitteiden avulla.

Lue lisää

Löydä lajisi Rally Toko ja Koti-Agility

Näillä tutustumiskursseilla saat käsityksen jo hieman tunnetummista lajeista, Rally Tokosta ja Agilitysta.
Koti-Agility on muunnos erittäin suositusta Agility -koiraurheilulajista.

Lue lisää

 

Junior-Handler kurssi (9-18v. lapset)

Tällä kurssilla sekä aloittelevat että jo harrastaneet nuoret oppivat koiran käsittelytaitoa sekä esittämistä, junior-handler sääntöjä.

Lue lisää

 

Koiraperheen haasteinen arki -luento

Yhteiselo koiran kanssa ei aina mene niin kuin haluaisi. Haasteita koiraperheen arjessa- luennolla käymme läpi koiran kanssa tulevia pulmia kuten ohitusongelmat, hihnassa vetäminen ja eroahdistus.

Luennon jälkeen on mahdollisuus sopia yksityisaika, jolloin jokaiselle suunnitellaan mahdollisimman yksilöllisesti sopivia treenejä.

Lue lisää

 

Pentukurssi pikkunaskaleille

4-5 kk pennuille, max 4 pentua/ryhmä

Kurssi sopii niin ensimmäisen koiran omistajille kuin osaavammillekin.

Lue lisää

 

Arjen hyvät tavat

Onko koiran omistamisen ilo kadoksissa arjen ollessa yhtä kaaosta? Kaipaatko ystävällistä ja osaavaa ohjausta miten opettaa koirallesi arjen hyviä tapoja?

Lue lisää

 

Dobo kurssi

Dobo on suunniteltu kasvattamaan sekä ohjaajan että koiran lihaskuntoa, kehonhallintaa, liikkuvuutta ja tasapainoa, sekä samalla parantamaan suhdetta koiran ja omistajan välillä.

Lue lisää

 

Näyttelykurssi

Mitä on hyvä ottaa huomioon näyttelyissä ja se miten sinä voisit saada varmuuden esittää koiraasi niin, että näyttelyistä nautittivat sekä koira, että sinä itse.

Lue lisää

 

Rally-toko alkeet

Rally-toko on vaihteleva ja hauska laji, jossa koirakko suorittaa kylttejä ja niiden tehtäviä. Tehtävät ovat käteviä osata myös ihan arkielämässä.

Lue lisää

 

Rally-toko jatko

Rally-toko on vaihteleva ja hauska laji, jossa koirakko suorittaa kylttejä ja niiden tehtäviä. Tehtävät ovat käteviä osata myös ihan arkielämässä. Jatkokurssi alkeet osaaville.

Lue lisää

 

Rally-toko arkajaloille

Rally-toko on vaihteleva ja hauska laji, jossa koirakko suorittaa kylttejä ja niiden tehtäviä. Tehtävät ovat käteviä osata myös ihan arkielämässä. Helppo ja hauska laji!

Arkajalkojen kurssilla on 2 koiraa kerralla ja tarkoituksena on opettaa koira keskittymään turvalliseen tekemiseen eikä jännittämään koiria.

Lue lisää