Kurssit

Lelukoiran näyttelykurssi mini-handlereille (3-5v. lapset)

Tarvitseeko lelukoirasi näyttelykoulutusta? Tervetuloa opettelemaan lelukoiran esittämistä ja näyttelytaitoja.

Lue lisää

 

Medi-Handler -kurssi (6-9v. lapset)

Tule harjoittelemaan koiran esittämistä ammattilaisen avustuksella. Kurssilla opitaan perusasiat koiran ystävällisestä opettamisesta ja näyttelykäytöksen harjoittelusta.

Lue lisää

 

Junior-Handler kurssi (9-18v. lapset)

Tällä kurssilla sekä aloittelevat että jo harrastaneet nuoret oppivat koiran käsittelytaitoa sekä esittämistä, junior-handler sääntöjä.

Lue lisää

 

Naksutinkoulutuksen alkeet

Miten opettaa koiraa tehokkaimmin ja helpoimmin saaden pitkäaikaisia tuloksia? Miten oppia ymmärtämään koiran opettamista ja parantaa suhdetta koiraan?

Lue lisää

 

Koiraperheen haasteinen arki -luento

Yhteiselo koiran kanssa ei aina mene niin kuin haluaisi. Haasteita koiraperheen arjessa- luennolla käymme läpi koiran kanssa tulevia pulmia kuten ohitusongelmat, hihnassa vetäminen ja eroahdistus.

Luennon jälkeen on mahdollisuus sopia yksityisaika, jolloin jokaiselle suunnitellaan mahdollisimman yksilöllisesti sopivia treenejä.

Lue lisää

 

Pentukurssi pikkunaskaleille

Maanantaisin klo 18.00-19.00,  8.10.-.29.10.

4-5 kk pennuille, max 4 pentua/ryhmä

Kurssi sopii niin ensimmäisen koiran omistajille kuin osaavammillekin.

Lue lisää

 

Arjen hyvät tavat

Onko koiran omistamisen ilo kadoksissa arjen ollessa yhtä kaaosta? Kaipaatko ystävällistä ja osaavaa ohjausta miten opettaa koirallesi arjen hyviä tapoja?

Maanantaisin 8.10.-.29.10.  Klo 19.30-21 .00

Lue lisää

 

Dobo kurssi

Dobo on suunniteltu kasvattamaan sekä ohjaajan että koiran lihaskuntoa, kehonhallintaa, liikkuvuutta ja tasapainoa, sekä samalla parantamaan suhdetta koiran ja omistajan välillä.

Lue lisää

 

Nose Work Alkeiskurssi

Kurssilla opitaan kaikenlaisille koirille sopiva haistelulajin Nose Workin alkeet.

5 kerran kurssi, max 4 koiraa

Lue lisää

 

Nose Work jatkokurssi

Jatkokurssilla syvennetään alkeiskurssin taitoja, jotta koirakon kotiharjoittelu saa uusia ulottuvuuksia ja haasteita. Ulkoetsintää aloitellaan ja opitaan ulkoetsinnän piilojen tekeminen ja koulutus.

5 kerran kurssi, max 4 koiraa

Kurssipäivät: tiistaisin 25.9. – 30.10. (ei 16.10.)  klo 19.00-20.00

Lue lisää

 

Pentujen Nose-valmennus – Pentupallerosta hajutestiin!

Pentukoiraa on suositeltavaa kouluttaa jo pikkupennusta lähtien. Pennut oppivat kuin sienet ja tämä tärkeä aika on hyvä käyttää hyödyksi. Nose Work –taidot ovat hyvä perusta kaikenlaiselle hajutyöskentelylle koiran uralla. Uuden etsittävän hajun opettaminen on myöhemmin koiralle helppoa.

Lue lisää

 

Nose Work kausiryhmä

Tule treenaamaan Nose Work taitoja ja tekemään vaihtelevia etsintöjä Top Dog Gymin monipuolisiin tiloihin. Ryhmä sopii alkeet oppineille koirakoille ja haasteita tehdään ryhmän tason mukaan. Myös irtotunnit mahdollisia.

Lue lisää

 

Näyttelykurssi

Mitä on hyvä ottaa huomioon näyttelyissä ja se miten sinä voisit saada varmuuden esittää koiraasi niin, että näyttelyistä nautittivat sekä koira, että sinä itse.

Lue lisää

 

Tyynesti esiintyen- näyttelykurssi

Tällä kurssilla tehdään harjoituksia pöydällä esiintymisessä, hampaiden näyttämistä ja muuta käsittelyharjoitusta tarpeen mukaan.

Lue lisää

 

Rally-toko alkeet

Rally-toko on vaihteleva ja hauska laji, jossa koirakko suorittaa kylttejä ja niiden tehtäviä. Tehtävät ovat käteviä osata myös ihan arkielämässä.

Lue lisää

 

Rally-toko jatko

Rally-toko on vaihteleva ja hauska laji, jossa koirakko suorittaa kylttejä ja niiden tehtäviä. Tehtävät ovat käteviä osata myös ihan arkielämässä. Jatkokurssi alkeet osaaville.

Lue lisää

 

Rally-toko arkajaloille

Rally-toko on vaihteleva ja hauska laji, jossa koirakko suorittaa kylttejä ja niiden tehtäviä. Tehtävät ovat käteviä osata myös ihan arkielämässä. Helppo ja hauska laji!

Arkajalkojen kurssilla on 2 koiraa kerralla ja tarkoituksena on opettaa koira keskittymään turvalliseen tekemiseen eikä jännittämään koiria.

Lue lisää