Edelliset uutiset

Valmistautumien eläinlääkärikäyntiin

Kurssilla harjoitellaan erilaisia eläinlääkärissä vastaantulevia tilanteita.

Lue lisää

Temppukurssi

Hauskaa ja rentoa tekemistä niin omistajalle kuin koiralle. Kurssin aikana opetetaan yhdestä kolmeen temppua.

Lue lisää

Arjen hyvät tavat

Onko koiran omistamisen ilo kadoksissa arjen ollessa yhtä kaaosta? Kaipaatko ystävällistä ja osaavaa ohjausta miten opettaa koirallesi arjen hyviä tapoja? Tule mukavaan ja tehokkaaseen pienryhmään oppimaan arjen taitoja.

Lue lisää

Syksyn kausi- ja valmennusryhmien ilmoittautuminen on alkanut!

6.8.2019 alkaa uudet kausi- ja valmennusryhmät. Tarjolla on mm. Nosework ja Dobo  ryhmiä.

Lue lisää

 

Onnellisen koiran kesäpassi

Kesä-aikaan 24.6. – 2.8. on voimassa koirakoulun kesäpassi! Passiin sisältyy neljä käyntiä koirakoululla, tiistaista torstaihin. Kesäpassi-lukujärjestyksessä näet mitä tapahtuu viikoittain ja voit sieltä valita mihin haluat koirasi kanssa tulla.

Lue lisää

Koiran ensiapu

Oletko kiinnostunut koiran ensiavusta? Haluatko varmistaa että toimintasi hätätilanteessa on varma, selkeä ja oikea?
Tervetuloa kuuntelemaan ja katselemaan kaksiosaiselle luennolle koiran ensiavusta.
Luento sopii niin kokeneelle kuin vasta-alkaneelle koiran omistajalle.

Lue lisää

Sienikoira-kurssi

Haluaisitko opettaa koirasi etsimään sieniä? Jokainen metsässä viihtyvä koira voi olla hyödyksi. Tule oppimaan miten opetat koiraasi ja voit saada jo syksylle kätevän apulaisen!

Lue lisää

Seminaari koiran vireenhallinnasta

Kiihtyykö koirasi sekunnissa lajitreeneissä tai arjessa, ja kiljuu autossa kun tulette treenipaikalle tai lähdette lenkille? Vai onko käsissäsi koira, joka kuluttaa kaiken treenaamiseen suunnitteleman aikasi tutkimalla maassa haisevia huumaavia tuoksuja sen sijaan että se keskittyisi yhteiseen tekemiseen?

Lue lisää

Do as I Do – opetetaan koira matkimaan

Do as I Do on koulutusmetodi, jonka avulla voimme opettaa koiralle matkimisen kautta uusia asioita. Koiran on osattava käytöksiä pelkästään suullisen vihjeen avulla ja pohja on tehtävä vankaksi.

Lue lisää

Uusi maksutapa käytössä

2.3.2019 lähtien erkku.fi kaupassa on käytössä Paytrailin kautta maksut kaikkien pankkien kautta sekä yleisimmillä luottokorteilla (pl. American Express)

Kiva Koirakansalainen

Minkälainen on Kiva koirakansalainen

Kiva Koirakansalainen on koira, jota voisi suositella ystävälleen, joka on luotettava lasten seurassa, koira jonka ottaisi omaan naapurustoonsa ja ylipäätään musti, jonka seurassa on mukava olla.

Mitä Kiva Koirakansalainen osaa?

Koiran omistaja voi testin avulla varmistaa, missä vaiheessa oman koiran koulutus on ja olisiko jollain alueella parantamisen varaa. Koska koira on elävä olento, se ei välttämättä tee kaikkea testihetkellä yhtä loistavasti kuin kotioloissa. Testin voi uusia ellei sitä läpäise.

Lue lisää

Puppy Fit

Puppy Fit on ei ole niin fyysinen laji kuin Dobo, mutta se sisältää jotain samoja elementtejä. Ihmiset eivät Puppy Fit:ssä jumppaa ollenkaan tai hyvin vähän, riippuen hieman liikkeistä. Kaikki harjoitukset tehdään leikin kautta.

Lue lisää

Temppu ja tasapaino -kurssi

Temppu ja tasapaino kurssi sopii kaiken rotuisille ja ikäisille koirille. Kurssilla tehdään erilaisia temppuja ja tasapainoharjoituksia jotka parantavat koiran keskittymistä, kehonhallintaa ja tasapainoa. Samalla saadaan vahvistettua koiran takaosan kehonhallintaa, jota tarvitaan useassa lajissa. Harjoituksissa käytetään osittain dobo palloja ja tasapainotyynyjä sekä muita välineitä.

Lue lisää

Et ole ongelmasi kanssa yksin! Helpotusta haastavan koiran kanssa elämiseen

Luennolla käydään läpi yleisimpiä ongelmakäytöksiä ja pohditaan, mikä niihin vaikuttaa ja miten voimme lähteä ongelmaa ratkaisemaan. Luento sopii myös niille, joilla ei ongelmakäytöksiä oman koiran kanssa ole, saaden vinkkejä, miten niitä voi myös välttää. Luennon pitää eläintenkouluttaja (AT) Laura Åkerlund.

Lue lisää

Perustaidot haltuun kotikoiralle

Luennolla pohditaan, miten saamme koirastamme toimivan ystävän arjessa. Luento koostuu oppimispsykologiasta, joka on selitetty lyhyesti ja selkokielellä, sekä puhutaan paljon luopumisesta, luokse tulosta sekä hihnassa kulkemisesta. Soveltuu jokaiselle koiran omistajalle ja koiraa hankkivalle. Luennon pitää eläintenkouluttaja (AT) Laura Åkerlund.

Lue lisää

Ymmärrä koirasi elekieltä

Luennolla käydään läpi koiran elekieltä ja pohditaan, miten koira kokee maailman. Luento sisältää paljon kuvia ja videoita ja sopii jokaiselle koiranomistajalle. Tämä luento kannattaa kuunnella, jotta oppisit lisää parhaasta ystävästäsi. Luennon pitää eläintenkouluttaja (AT) Laura Åkerlund.

Lue lisää

Susanne Lindberg Suomessa

Susanne Lindberg on Pohjois-Ruotsin Skellefteåsta kotoisin oleva koirakouluyrittäjä. Hän on omien sanojensa mukaan koiranörtti jo toisessa polvessa. Pikkutytöstä lähtien hän on kouluttanut ja kisannut omien koirien kanssa agilityssä, tokossa, suojelussa, pelastusetsinnässä ja muissa pk-lajeissa.

Hänellä on ollut belgianpaimenkoira malinois, rottweiler, muutama cockerspanieli ja portugalin vesikoira. Tällä hetkellä hänellä on cavalierkingcharlesin spanieli, isomünsterin seisoja ja lyhytkarvainen saksanseisoja Hagel. Hagelin kanssa hän on kisannut Nose Workissa 1-luokassa 9 kertaa ja 2-luokassa 10 kertaa. Nyt hän on siirtynyt 3-luokkaan ja on menossa kokeeseen syyskuun lopussa.

Hän on todella innostunut Nose Workista, on Svenska Nose Work klubbenin koulutettu kouluttaja (koulutuksen kesto n. 6 kk). Hän on lisäksi palveluskoiralajien koulutusohjaaja ja Canis-kouluttaja. Lisäksi hän on ollut pitkään toimittaja ja kirjoittanut kirjoja Nose Workista.

Lue lisää

Bob Bailey Ruotsissa

Legendaarinen veteraanieläinkouluttaja Bob Bailey saapuu Ruotsiin pitämään seminaaria ja workshoppia.

Lue lisää

Nose Work 3 -luokan kokeet Ruotsissa

Ruotsissa ollaan jo edetty 3 -luokan kokeisiin. Erkku.fi:n edustaja Erkku Jussinheimo lähtee seuraamaan kisoja ja niiden järjestelyjä.

Lue lisää

Nose Work tuomarikoulutus

Uusia Nose Work tuomareita koulutetaan.

Lue lisää

Top Dog Gymin avajaiset

12.8 vietettiin uuden Gymin avajaisia. Paikalle tuli uusia toiminnasta kiinnostuneita koiran omistajia, sekä monta hyvää asiakasta, ystävää ja Erkun kollegaa.

Lue lisää