Uutiset

Uusia kursseja, luentoja ja tapahtumia Erilaisessa koirakoulussa

Rally Toko alkeet pennuille

Pentukurssilla perehdytään leikin varjolla lajin alkeisiin ja opetellaan mm. perusasennot ja niiden vaihtelut, eteentulo, houkutus ja pujottelu sekä monta muuta.

Lue lisää

Kiva Koirakansalainen

Minkälainen on Kiva koirakansalainen

Kiva Koirakansalainen on koira, jota voisi suositella ystävälleen, joka on luotettava lasten seurassa, koira jonka ottaisi omaan naapurustoonsa ja ylipäätään musti, jonka seurassa on mukava olla.

Mitä Kiva Koirakansalainen osaa?

Koiran omistaja voi testin avulla varmistaa, missä vaiheessa oman koiran koulutus on ja olisiko jollain alueella parantamisen varaa. Koska koira on elävä olento, se ei välttämättä tee kaikkea testihetkellä yhtä loistavasti kuin kotioloissa. Testin voi uusia ellei sitä läpäise.

Lue lisää

Puppy Fit

Puppy Fit on ei ole niin fyysinen laji kuin Dobo, mutta se sisältää jotain samoja elementtejä. Ihmiset eivät Puppy Fit:ssä jumppaa ollenkaan tai hyvin vähän, riippuen hieman liikkeistä. Kaikki harjoitukset tehdään leikin kautta.

Lue lisää

Temppu ja tasapaino -kurssi

Temppu ja tasapaino kurssi sopii kaiken rotuisille ja ikäisille koirille. Kurssilla tehdään erilaisia temppuja ja tasapainoharjoituksia jotka parantavat koiran keskittymistä, kehonhallintaa ja tasapainoa. Samalla saadaan vahvistettua koiran takaosan kehonhallintaa, jota tarvitaan useassa lajissa. Harjoituksissa käytetään osittain dobo palloja ja tasapainotyynyjä sekä muita välineitä.

Lue lisää

Et ole ongelmasi kanssa yksin! Helpotusta haastavan koiran kanssa elämiseen

Luennolla käydään läpi yleisimpiä ongelmakäytöksiä ja pohditaan, mikä niihin vaikuttaa ja miten voimme lähteä ongelmaa ratkaisemaan. Luento sopii myös niille, joilla ei ongelmakäytöksiä oman koiran kanssa ole, saaden vinkkejä, miten niitä voi myös välttää. Luennon pitää eläintenkouluttaja (AT) Laura Åkerlund.

Lue lisää

Perustaidot haltuun kotikoiralle

Luennolla pohditaan, miten saamme koirastamme toimivan ystävän arjessa. Luento koostuu oppimispsykologiasta, joka on selitetty lyhyesti ja selkokielellä, sekä puhutaan paljon luopumisesta, luokse tulosta sekä hihnassa kulkemisesta. Soveltuu jokaiselle koiran omistajalle ja koiraa hankkivalle. Luennon pitää eläintenkouluttaja (AT) Laura Åkerlund.

Lue lisää

Ymmärrä koirasi elekieltä

Luennolla käydään läpi koiran elekieltä ja pohditaan, miten koira kokee maailman. Luento sisältää paljon kuvia ja videoita ja sopii jokaiselle koiranomistajalle. Tämä luento kannattaa kuunnella, jotta oppisit lisää parhaasta ystävästäsi. Luennon pitää eläintenkouluttaja (AT) Laura Åkerlund.

Lue lisää

 

Siirry vanhempiin uutisiin TÄSTÄ

 

Tilaa uutiskirje