Uutiset

Susanne Lindberg Suomessa

Susanne Lindberg on Pohjois-Ruotsin Skellefteåsta kotoisin oleva koirakouluyrittäjä. Hän on omien sanojensa mukaan koiranörtti jo toisessa polvessa. Pikkutytöstä lähtien hän on kouluttanut ja kisannut omien koirien kanssa agilityssä, tokossa, suojelussa, pelastusetsinnässä ja muissa pk-lajeissa.

Hänellä on ollut belgianpaimenkoira malinois, rottweiler, muutama cockerspanieli ja portugalin vesikoira. Tällä hetkellä hänellä on cavalierkingcharlesin spanieli, isomünsterin seisoja ja lyhytkarvainen saksanseisoja Hagel. Hagelin kanssa hän on kisannut Nose Workissa 1-luokassa 9 kertaa ja 2-luokassa 10 kertaa. Nyt hän on siirtynyt 3-luokkaan ja on menossa kokeeseen syyskuun lopussa.

Hän on todella innostunut Nose Workista, on Svenska Nose Work klubbenin koulutettu kouluttaja (koulutuksen kesto n. 6 kk). Hän on lisäksi palveluskoiralajien koulutusohjaaja ja Canis-kouluttaja. Lisäksi hän on ollut pitkään toimittaja ja kirjoittanut kirjoja Nose Workista.

Lue lisää

Bob Bailey Ruotsissa

Legendaarinen veteraanieläinkouluttaja Bob Bailey saapuu Ruotsiin pitämään seminaaria ja workshoppia.

Lue lisää

Nose Work 3 -luokan kokeet Ruotsissa

Ruotsissa ollaan jo edetty 3 -luokan kokeisiin. Erkku.fi:n edustaja Erkku Jussinheimo lähtee seuraamaan kisoja ja niiden järjestelyjä.

Lue lisää

Nose Work tuomarikoulutus

Uusia Nose Work tuomareita koulutetaan.

Lue lisää

Top Dog Gymin avajaiset

12.8 vietettiin uuden Gymin avajaisia. Paikalle tuli uusia toiminnasta kiinnostuneita koiran omistajia, sekä monta hyvää asiakasta, ystävää ja Erkun kollegaa.

Lue lisää

 

Tilaa uutiskirje