Kiva Koirakansalainen

Minkälainen on Kiva koirakansalainen?

Kiva Koirakansalainen on koira, jota voisi suositella ystävälleen, joka on luotettava lasten seurassa, koira jonka ottaisi omaan naapurustoonsa ja ylipäätään musti, jonka seurassa on mukava olla. Kiva koirakansalainen on koira, joka osaa perusasiat, hihnassa kävelyn, odottamisen, kiinnostavista asioista luopumisen, pitää hyvin kontaktia omistajaan ja tulee luokse myös jännittävissä tilanteissa.

Näitä ja monia muita tärkeitä taitoja harjoitellaan kurssilla pienryhmässä sekä sisällä että ulkona. Tämä kurssi sopii perus- ja jatkokurssin käyneille pennuille, sekä aikuisille koirille. HUOM! Rähjäherkille koirille järjestämme yksityisopetusta, kysy lisää info at erkku.fi. Kurssin lopuksi on mahdollista suorittaa testi, joka mittaa koiran edistymistä ja taitojen tasoa. Testi ei ole kilpailu, vaan antaa tietoa omistajalle koiran taidoista aidoissa tilanteissa ja toimii yhteistyötestinä.

Mitä Kiva Koirakansalainen osaa?

Koiran omistaja voi testin avulla varmistaa, missä vaiheessa oman koiran koulutus on ja olisiko jollain alueella parantamisen varaa. Koska koira on elävä olento, se ei välttämättä tee kaikkea testihetkellä yhtä loistavasti kuin kotioloissa. Testin voi uusia ellei sitä läpäise.

Testi ei ole mikään kilpailu eikä sen suorittamisessa vaadita sellaista täsmällisyyttä kuin tottelevaisuuskokeissa. Tärkeintä on, että koira on omistajansa hallinnassa ja parivaljakko toimii yhteistuumin eri tilanteissa. Koiran ja omistajan yhteispeli testialueella on tärkeä osa testiä.

Kouluttaja: Nelli Sarha

Tulossa, seuraa ilmoittelua