Nose Work teemapäivä

Nose Work teemapäivänä keskitytään tiettyyn teemaan. Tarkoitus on harjoitella koirakon tasolla alueilla, joissa kaivataan täsmätreeniä. Koirakon tavoite on edistyä tällä osa-alueella eikä välttämättä ratkoa suurempia ongelmia, joihin Ongelmaklinikka on parempi ratkaisu. Teemapäiviä voivat olla esimerkiksi: laatikkoetsinnän haasteet, ulkoetsinnän monet tuulet, 2-luokkaa kohti, ohjaajan rooli taktiikka- ja ohjauspäällikkönä, ilmaisun varmuus eri ympäristöissä, luota koiraan, hajutestiä kohti yms. Teemapäivän voi myös tilata omalla teemalla treeniporukalle.

Tähtään kokeisiin –teemapäivä

Oletko hurahtanut Nose Workiin ja haaveilet jonain päivänä kokeisiin osallistumisesta? Mielessäsi on monta kysymystä ja haluaisit itsenäisesti harjoitella taitoja, joita tarvitaan kokeissa? Tänä teemapäivänä käymme läpi kokeiden sisältöä ja eri koemuotoja, katsomme etsinnöistä videoita Suomesta ja Ruotsista sekä käymme läpi sääntöjä. Jokaiselle koirakolle tehdään harjoituksia kaikissa osioissa ja selvitetään mitä koirakon pitäisi harjoitella. Saat myös vinkkejä siihen miten koepäivä sujuisi mukavasti.

Kurssi sopii kaikille koirakoille, jotka ovat esimerkiksi aloittaneet kurssilla mutta treenailleet itsekseen. Hajutestin suorittaminen ei ole vaatimuksena kurssille osallistumiselle.

Kouluttajana Nose Work tuomari Erkku Jussinheimo, joka on vuodesta 2014 kouluttautunut lajin saloihin Ruotsissa, ollut mukana Nose Work Finland ry:n toiminnassa alusta asti ja kouluttanut lajia vuodesta 2015 ympäri Suomen. Erkku kisaa omien koiriensa kanssa Suomessa ja Ruotsissa sekä opettaa koirakoita alkeista valmennusryhmiin koirakoulullaan Nummelassa.

Huomaa myös teemapäivän jälkeen pidettävä Nosework haltuun -luento,
jolla näet koevideoita 1-3 luokista, voit kysellä säännöistä ja saat hyvän käsityksen lajista kokonaisuuten.

Teemapäivä Tähtään kokeisiin

Sunnuntaina 20.10.2019. klo 12.00 – 17.00

max 6 koiraa

Hinta 45€/ koirakko, perheen toinen koira 15€ alennus