Nose Work kurssit

 

Nose Work Alkeiskurssi

Kurssilla opitaan kaikenlaisille koirille sopiva haistelulajin Nose Workin alkeet.

Lue lisää

Nose Work alkeet 2

Alkeet 2 –kurssilla jatkamme alkeiskurssin taitojen kartuttamista laatikko- ja sisäetsinnän osalta. Koiran ilmaisua aletaan rakentamaan ja ohjaajan taitoja lukea sekä ohjata koiraa parannetaan.

Lue lisää

 

Nose Work jatkokurssi

Jatkokurssilla syvennetään alkeiskurssin taitoja, jotta koirakon kotiharjoittelu saa uusia ulottuvuuksia ja haasteita. Ulkoetsintää aloitellaan ja opitaan ulkoetsinnän piilojen tekeminen ja koulutus.

Lue lisää

 

Pentujen Nose-valmennus – Pentupallerosta hajutestiin!

Pentukoiraa on suositeltavaa kouluttaa jo pikkupennusta lähtien. Pennut oppivat kuin sienet ja tämä tärkeä aika on hyvä käyttää hyödyksi. Nose Work –taidot ovat hyvä perusta kaikenlaiselle hajutyöskentelylle koiran uralla. Uuden etsittävän hajun opettaminen on myöhemmin koiralle helppoa.

Uudet kurssit alkavat elokuussa 2019

Lue lisää

 

Nose Work kausiryhmä

Tule treenaamaan Nose Work taitoja ja tekemään vaihtelevia etsintöjä Erilaisen koirakoulun  monipuolisiin tiloihin. Ryhmä sopii alkeet oppineille koirakoille ja haasteita tehdään ryhmän tason mukaan. Myös irtotunnit mahdollisia.

Uudet ryhmät alkavat elokuussa 2019

Lue lisää

 

Nose Work tehotreenit

Tämän treenin tavoite on saada nenäkoiralle kunnolla töitä, jotta se väsähtää tyytyväiseen ja onnelliseen uneen! Ei sovi aloitteleville. Useita piiloja, sopivasti haastetta koirakon tasolla, onnistumista, ponnistelua ja koira voittaa aina! Voidaan toteuttaa myös teematreeninä.

Lue lisää

 

Nose Work seikkailu

”Have fun with those hides” sanoi yksi Nose Workin kehittäjistä, edesmennyt Ron Gaunt ja sitä tosiaan teemme! Tässä seikkailussa tulet tekemään etsintöjä Erilaisen Koirakoulun monipuolisissa tiloissa, yllättymään ja ilahtumaan sekä pitämään hauskaa koirasi kanssa. Piilojen ei ole tarkoitus olla vaikeita, vaan ehkä hiukan yllättäviä ja pientä ponnistelua vaativia.

Lue lisää

 

Nose Work teemapäivä

Nose Work teemapäivänä keskitytään tiettyyn teemaan. Tarkoitus on harjoitella koirakon tasolla alueilla, joissa kaivataan täsmätreeniä. Koirakon tavoite on edistyä tällä osa-alueella eikä välttämättä ratkoa suurempia ongelmia, joihin Ongelmaklinikka on parempi ratkaisu.

Lue lisää

 

Nose Work tehotreenipäivä

Tule ja koe tehotreenit, jossa saatat huomata tehneesi innostavalla ja haasteellisella tavalla jopa 10-20 etsintää päivässä ja edistyneesi huimasti! Sopii kokeneille koirille. Alkuhaastattelun kautta selvitetään ryhmälle yhteisiä tavoitteita ja haasteita, sekä niitä bravuurisuorituksia.

Lue lisää

 

Nose Work Non Stop -möllit sisäetsintä ja laatikkoetsintä

Nopeat etsinnät, joissa yleisesti 2 etsintää. Ne tehdään peräkkäin ja pimeinä, jos ohjaaja niin haluaa. Non Stop etsinnät on tarkoitettu olemaan harjoitusta kokeisiin tai vain testaus miten koira toimii vieraassa paikassa.

Lue lisää

 

Nose Work 4 -osion möllit

Harjoituskokeet, joissa saat palkita hiukan lähempää kuin kokeessa. Jos etsintä on hankala  heti pienen harjoitustuokion. Saat palautteen kirjallisena sekä pari treenivinkkiä. Harjoituksissa harjoitellaan myös odottelua, jota aina oikeana koepäivänä tulee.

Lue lisää

 

Nose Work ongelmaklinikka

Pulmia piiloilla ja tähtäin kokeissa? Tähän klinikkaan otetaan vain vähän koiria ja etukäteishaastattelun perusteella selvitetään pulmat, mitä niille on yritetty tehdä ja pohditaan korjausvaihtoehtoja. Erilaisen Koirakoulun monipuolisissa tiloissa teemme juuri sinulle ja koirallesi räätälöidyt harjoitukset, jotta löydämme keinon opettaa koiraa ja sinua teille hankalissa asioissa.

Lue lisää